Pelbagai produk kecantikan wajah, kesihatan wanita, kecergasan minda, tubuh badan, pelancaran darah, collagen, dan banyak lagi... Pastinya produk-produk bagi rahsia awet muda dan sihat..

Read More

Jamu Rahsia Bidan Kampung

Beli 2botol Free 1botol
Read More

Qaseh Junior Ana Edar

Qaseh Junior Ana Edar [Meningkatkan Antibodi ANak Anda]
Read More

Dalan D'Olive

Dalan D'Olive menyelesaikan masalah kulit Anda!
Read More

Minyak Telon Anugerah

Minyak Telon Anugerah [Membantu Menghilangkan Kembung Perut]
Read More

Virgin Coconut Oil Treenea

Menyelesaikan Masalah Masalah Jerawat Dan Resdung

Treenea VCO Softgel / Liquid




PENYELESAIAN RESDUNG 100% BERKESAN, MUDAH & SELAMAT!
heart emoticon KINI TIADA LAGI!
---------------------------
✔ Nafas BERBAU
✔ Jerawat di muka
✔ Alah pada HABUK
✔ BERSIN di pagi hari
✔ Sakit Kepala (MIGRAIN)
✔ Jerawat belakang badan
✔ GATAL HIDUNG,TEKAK & MATA
✔ Alah pada UDANG, AYAM & SOTONG
✔ Kulit KERING, KERUPING BERDARAH
✔ Rasa ada seperti serangga MERAYAP dalam telinga,mata & kerongkong?
================================
 Dapatkan Minyak Kelapa Dara (VCO) Treenea SEKARANG!
================================
[+] Mengapa VCO? [+]
>> 100% Selamat.
>> TERBUKTI BERKESAN merawat pelbagai penyakit.
>> Digunakan sejak turun temurun untuk pelbagai RAWATAN.
>> VCO bersifat ANTI-BAKTERIA, ANTI-KULAT & ANTI-VIRAL.
>> MUSTAJAB membantu menyelesaikan masalah RESDUNG!


VCO SoftGel Treenea (60pcs) / Liquid Original Flavor
Harga : RM39.00
Read More

Qaseh Junior Ana Edar





Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam.
Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. InsyaAllah.

Gabungan Unik 15 Ramuan Hebat, Kurma, Madu, Kismis, Delima, Minyak Zaiton, Gingko, Tiin, Badam, Garam Bukit, Habbatus Sauda', Bayam, Air Zam Zam, Za'faran, Gam Arab dan Pegaga.
Qaseh Gold Junior adalah gabungan unik 15 ramuan hebat yang boleh membantu menguatkan sistem imun anak anda.
Sejujurnya,saya sangat menggalakkan para pembaca saya untuk memiliki supplement terbaik untuk bayi dan kanak-kanak Qaseh Gold Junior ini kerana:
  • 8 ramuan sunnah dalam satu botol yang mana korang tak perlu nak bazirkan banyak duit untuk botol berlaianan khasiat.
  • Menguatkan sistem immunisasi anak korang,jadi korang boleh jimatkan duit untuk perbelanjaan perubatan anak-anak.
  • Anak-anak cerdas dan bertenaga sebab nanti korang boleh mintak tolong diorang cabut rumput belakang rumah.
  • Qaseh Gold Junior ni lazat dan mudah dimakan jadi nanti tak perlu ikat anak-anak kat kerusi sebab nak bagi diorang makan makanan tambahan.hehe
  • Daya ingatan anak-anak menjadi tajam sampai korang letih nak layan kerenah mereka yang bijak.
Qaseh Junior Ana Edar
Harga : RM58.00

Read More

Jelita Pro 5 in 1



KEBAIKAN JELITA PRO 5 IN 1 
[✔] Membakar lemak berlebihan dalam badan
[✔] Merawat jerawat & mencantikkan kulit
[✔] Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
[✔] Melancarkan perjalanan h-aid
[✔] Menghilangkan bau badan

 
[✔] Menyejukan badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seleruh badan
[✔] Menyempitkan Mi.ss V 
[✔] Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja

 
[✔] Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
[✔] Mencegah & mengubati ken.cing manis
[✔] Mencegah & mengubati dar.ah tinggi
[✔] Memulihkan tenaga dalaman
[✔] Menjadikan aw.et muda

 
YANG NAK KURUS CONFIRM AKAN KURUS, YANG MANTAP BERTAMBAH MANTAP, YANG BELUM KE.TAT CONFIRM KET.AT!!!
YAKINI JELITA PRO 5 IN 1 100%!!!


JELITA PRO 5in1
Harga RM60.00 (including Poslaju)
Read More

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG










"BELI 2 FREE 1"

KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG

 ✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan ra@him dan ketattt
✔ Menambat hati su@mi di ranj@ng?
✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir miss v
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga@ batinn
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah


 ~Diperbuat dari 100% herba seperti majakani, kacip fatimah, akar perabat sera herba-herba lain.
 ~ia dimesin, diproses n dipack oleh orang kampung & diasaskan oleh bidan kampung yang berpengalamn

 **Jom tambat hati suami tercinta! Khasiatnya yang terbukti berkesan!!!:

-mengeratkan hubungan suami isteri
-menyempit dan mengetatkan rahim
-merawat keputihan -menambat hati suami
-menghilangkan gatal-gatal di bahagian sulit wanita
-melancarkan peredaran haid
-menegangkan bibir bahagian sulit wanita
-mengurangkan senggugut
-menambah tenaga batin
-menegangkan payudara

 CARA PENGAMBILAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :

# Sebotol ada 30 biji, tahan sebulan. # Makan sebiji sehari, selepas makan malam # Wanita mengandung tak boleh ambil # Semasa haid stop ambil sehingga habis haid


Jamu Rahsia Bidan Kampung
Harga :
RM60.00
Beli 2 Free 1
Read More

Tongkat Ajimat Madura


 TONGKAT MADURA
 TONGKAT AZIMAT

































Tongkat Azimat / Tongkat Madura
RM15.00


Tongkat asli Madura ini diproduksi untuk memenuhi keperluan wanita/ibu yang 

menginginkan kebahagiaan lahir dan batin, khususnya untuk memenuhi keperluan 

pergaulan dan menikmati hubungan dengan pria/suami

Tongkat ini, diramu berdasarkan resepi tradisional yang telah dikerjakan oleh 

nenek moyang beberapa abad yang lampau

Dijamin tidak ada efek sampingan dan dapat memenuhi keinginan wanita/ibu yang 


akan mengadakan hubungan suami isteri.


Khasiat :

- Dapat memperkuat otot-otot yang ada di dalam rahim serta dapat menguatkan 


otot2 di dinding rahim.

- Dapat menghilangkan lender pada bagian-bagian di dalam rahim serta dapat 


menghilangkan bau yang tidak sedap.

- Apabila otot-otot dinding rahim kuat, otot faraj akan lebih mengecil dan merapat 

bagaikan remaja kembali.

Tongkat Madura ini sangat penting bagi para ibu terutama ibu-ibu yang telah 


melahirkan demi untuk melestarikan hubungan suami istri serta menambah gairah 

suami dan dapat menghilangkan lendir/keputihan.
Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

AS0076867-D

AS0076867-D

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Dikuasakan oleh Blogger.

Popular Posts

LIKE US

Ordered List

Portalniaga Ranking System!

Copyright © Kedai Online Impian Ratu | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com