Pelbagai produk kecantikan wajah, kesihatan wanita, kecergasan minda, tubuh badan, pelancaran darah, collagen, dan banyak lagi... Pastinya produk-produk bagi rahsia awet muda dan sihat..

Read More

Jamu Rahsia Bidan Kampung

Beli 2botol Free 1botol
Read More

Qaseh Junior Ana Edar

Qaseh Junior Ana Edar [Meningkatkan Antibodi ANak Anda]
Read More

Dalan D'Olive

Dalan D'Olive menyelesaikan masalah kulit Anda!
Read More

Minyak Telon Anugerah

Minyak Telon Anugerah [Membantu Menghilangkan Kembung Perut]
Read More

Virgin Coconut Oil Treenea

Menyelesaikan Masalah Masalah Jerawat Dan Resdung

Jus Sengat Dara





Ikhtiarlah dengan Jus Sengat Dara!
==========

Pelanggan 1:

"Period selalu lewat. Senggugut teruk kalau nak period. Kena pergi klinik sebab bengkak. Puas makan ubat untuk period, lepas tu kena makan ubat pula untuk hentikan darah keluar sampai sebulan. 
"Selepas 3 bulan minum Jus Sengat Dara: period datang teratur, kulit muka putih & hilang warna gelap bawah mata. 
"Senggugut tinggal sikit je dan makin kurang."

==========

Jus Sengat Dara mengandungi 14 herba terpilih KHAS untuk wanita seperti:

- Madu

- Akar serapat
- Goji
- Manjakani
- Black cohosh
- Kacip fatimah
- Serbuk mutiara
- Mas cotek
- Habbatus sauda
- Za'faran
- Delima

==========

Pelanggan 2:

"Sebelum ini saya memang kena MC bila period 1st day tu. Tidur je seharian. 
"Sekarang, alhamdulillah. Boleh pergi kerja dan bawa kereta."

==========

Cubalah Jus Sengat Dara hari ini. 
Insya-Allah ini ikhtiar untuk memulihkan dan membantu menyelesaikan masalah anda.



Kami Menjalankan Perniagaan Di Booth2 utk Memperkenalkan Sejak 2014




Alhamdulillah, Sambutan dari Jururawat-Jururawat Sempena Hari Jururawat 2015


Khasiat Jus Sengat Dara Yang Dapat Memuaskan Hati Para Pelanggan Kami





Kandungan Bahan-Bahan Jus Sengat Dara




Antara Testimoni Jus Sengat Dara:






BERMINAT? 

SMS / Whatsapp ke ; 019 460 2917

Harga Promosi Pengenalan Hanya

1 Botol RM39.00 (Semenanjung)
1 Botol RM45.00 (Sabah Sarawak)

2 Botol Free Postage 
Read More

Treenea VCO Softgel / Liquid




PENYELESAIAN RESDUNG 100% BERKESAN, MUDAH & SELAMAT!
heart emoticon KINI TIADA LAGI!
---------------------------
✔ Nafas BERBAU
✔ Jerawat di muka
✔ Alah pada HABUK
✔ BERSIN di pagi hari
✔ Sakit Kepala (MIGRAIN)
✔ Jerawat belakang badan
✔ GATAL HIDUNG,TEKAK & MATA
✔ Alah pada UDANG, AYAM & SOTONG
✔ Kulit KERING, KERUPING BERDARAH
✔ Rasa ada seperti serangga MERAYAP dalam telinga,mata & kerongkong?
================================
 Dapatkan Minyak Kelapa Dara (VCO) Treenea SEKARANG!
================================
[+] Mengapa VCO? [+]
>> 100% Selamat.
>> TERBUKTI BERKESAN merawat pelbagai penyakit.
>> Digunakan sejak turun temurun untuk pelbagai RAWATAN.
>> VCO bersifat ANTI-BAKTERIA, ANTI-KULAT & ANTI-VIRAL.
>> MUSTAJAB membantu menyelesaikan masalah RESDUNG!


VCO SoftGel Treenea (60pcs) / Liquid Original Flavor
Harga : RM39.00
Read More

Qaseh Junior Ana Edar








Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam.
Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. InsyaAllah.

Gabungan Unik 15 Ramuan Hebat, Kurma, Madu, Kismis, Delima, Minyak Zaiton, Gingko, Tiin, Badam, Garam Bukit, Habbatus Sauda', Bayam, Air Zam Zam, Za'faran, Gam Arab dan Pegaga.
Qaseh Gold Junior adalah gabungan unik 15 ramuan hebat yang boleh membantu menguatkan sistem imun anak anda.
Sejujurnya,saya sangat menggalakkan para pembaca saya untuk memiliki supplement terbaik untuk bayi dan kanak-kanak Qaseh Gold Junior ini kerana:
  • 8 ramuan sunnah dalam satu botol yang mana korang tak perlu nak bazirkan banyak duit untuk botol berlaianan khasiat.
  • Menguatkan sistem immunisasi anak korang,jadi korang boleh jimatkan duit untuk perbelanjaan perubatan anak-anak.
  • Anak-anak cerdas dan bertenaga sebab nanti korang boleh mintak tolong diorang cabut rumput belakang rumah.
  • Qaseh Gold Junior ni lazat dan mudah dimakan jadi nanti tak perlu ikat anak-anak kat kerusi sebab nak bagi diorang makan makanan tambahan.hehe
  • Daya ingatan anak-anak menjadi tajam sampai korang letih nak layan kerenah mereka yang bijak.
Antara Testimoni Pelanggan Qaseh Junior;








SMS / Whatsapp ke ; 019 460 2917

Qaseh Junior Ana Edar
Harga : RM65.00

Read More

Jelita Pro 5 in 1



KEBAIKAN JELITA PRO 5 IN 1 
[✔] Membakar lemak berlebihan dalam badan
[✔] Merawat jerawat & mencantikkan kulit
[✔] Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
[✔] Melancarkan perjalanan h-aid
[✔] Menghilangkan bau badan

[✔] Menyejukan badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seleruh badan
[✔] Menyempitkan Mi.ss V 
[✔] Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja

[✔] Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
[✔] Mencegah & mengubati ken.cing manis
[✔] Mencegah & mengubati dar.ah tinggi
[✔] Memulihkan tenaga dalaman
[✔] Menjadikan aw.et muda

YANG NAK KURUS CONFIRM AKAN KURUS, YANG MANTAP BERTAMBAH MANTAP, YANG BELUM KE.TAT CONFIRM KET.AT!!!
YAKINI JELITA PRO 5 IN 1 100%!!!





SMS / Whatsapp ke ; 019 460 2917

Harga RM50.00
Read More

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG





KELEBIHAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG

 ✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan ra@him dan ketattt
✔ Menambat hati su@mi di ranj@ng?
✔ Menghilangkan gata-gatal di miss v
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir miss v
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga@ batinn
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah


 ~Diperbuat dari 100% herba seperti majakani, kacip fatimah, akar perabat sera herba-herba lain.
 ~ia dimesin, diproses n dipack oleh orang kampung & diasaskan oleh bidan kampung yang berpengalamn

 **Jom tambat hati suami tercinta! Khasiatnya yang terbukti berkesan!!!:

-mengeratkan hubungan suami isteri
-menyempit dan mengetatkan rahim
-merawat keputihan -menambat hati suami
-menghilangkan gatal-gatal di bahagian sulit wanita
-melancarkan peredaran haid
-menegangkan bibir bahagian sulit wanita
-mengurangkan senggugut
-menambah tenaga batin
-menegangkan payudara



 CARA PENGAMBILAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG :

# Sebotol ada 30 biji, tahan sebulan. # Makan sebiji sehari, selepas makan malam # Wanita mengandung tak boleh ambil # Semasa haid stop ambil sehingga habis haid


Jamu Rahsia Bidan Kampung

SMS / Whatsapp ke ; 019 460 2917
Harga : RM40.00

Read More

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

AS0076867-D

AS0076867-D

Recent Posts

Unordered List

Text Widget

Dikuasakan oleh Blogger.

Popular Posts

LIKE US

Ordered List

Portalniaga Ranking System!

Copyright © Kedai Online Impian Ratu | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com